torsdag 13 januari 2011


Hej och välkomna tillbaka efter jullovet! Här kommer lite härliga vinterbilder från våran roliga utemiljö.Onsdag kväll så hade vi studiebesök av 17 trevliga pedagoger. Här kommer några kommentarer om vad de tyckte om studiebesöket hos oss på Fagottens förskola:

- Glädje! Vilken inspirationskälla att besöka er. Det måste vara fantastiskt att få vara barn i er verksamhet. Vilken utmaning och vilket engagemang bland er i personalen. Ni är beundransvärda.

- Helt fantastiskt! Vilka möten barn ooch pedagoger möter. Wow, nu är det dags att börja "ragga" saker av nära och kära och föräldrar. Gratis är gott :). Tack för tipset att sätta upp en "önskelista" i hallen till föräldrarna. Här vill jag arbeta!!! Går hem med nya inslag till förbättring. Tack för eran fantastiska inspiration som "smittar" av sig.

- Ni har en toppenfin förskola. Roligt att se och höra hur ni organiserat er verksamhet. Jag har fått många ideér och är ännu mer övertygad om att 1-5 år kan fungera bra tillsammans.

- Jag upplevde en rolig, inspirerande och intressant visning. Ett arbets- och förhållningssätt som jag tror på!! Vi har otroligt kompetenta barn omkring oss!! Ni var mycket duktiga och inspirerade!! Tack.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar